O.KA.MESOGEION - MARKOPOULO

 

Ο Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Μεσογείων ιδρύθηκε το 2011 μετά από εκατέρωθεν συζητήσεις και την σύμφωνη γνώμη των ομάδων, με αποκλειστικό σκοπό την απορρόφηση των τμημάτων μπάσκετ της Α.Ε.Πόρτο Ράφτη και του Α.Ο. Μαρκοπούλου σε ένα αμιγώς μπασκετικό σύλλογο.

Η ενεργοποίηση του Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Μεσογείων πραγματοποιήθηκε το 2012 αρχικά με τμήματα αθλητών που προέρχονταν από την Α.Ε. Πόρτο Ράφτη για να ακολουθήσει η απορρόφηση όλων των τμημάτων καλαθοσφαίρισης του Α.Ο.Μαρκοπούλου το 2016 κίνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η αρχική συμφωνία των ομάδων.

 

Ευγενής ανταγωνισμός

Κάλυψη και σεβασμό σε συμπαίκτες και αντιπάλους

Ίσες ευκαιρίες σε όλους

Συνεχής και μέγιστη προσπάθεια για βελτίωση

Αναγνώριση και ανταμοιβή του καλύτερου

Σεβασμός και βοήθεια στον λιγότερο καλό για να φτάσει τον καλύτερο

Δεν υπάρχει ταβάνι στην εξέλιξη των δεξιοτήτων

Αντίπαλός μας ο ίδιος μας ο εαυτός

Η ομάδα πάνω απ' όλους

Καθημερινή μάχη για καλύτερες συνθήκες προπόνησης

 

Αρχή μας, να βοηθήσουμε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών μας, μέσα από την σωστή εκμάθηση και συνεχή βελτίωση των βασικών δεξιοτήτων τους με τελικό στόχο είτε να επανδρώσουν την ανδρική ομάδα, είτε να τους δώσουμε την απαιτούμενη ώθηση για να αγωνιστούν σε συλλόγους Εθνικών κατηγοριών.

Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε πάντα στο πλευρό των αθλητών μας γνωρίζοντας πολύ καλά το τι πρέπει να κάνουμε για τον καθένα ξεχωριστά έτσι ώστε να πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή εξέλιξη και απόδοση βοηθώντας τους αν το επιθυμούν, ακόμα και στην επιλογή του επόμενου σταθμού τους, μέσα από τις σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια με ανθρώπους του χώρου.

 

Ακόμα όμως και για τους αθλητές που λόγω οποιονδήποτε δυσκολιών η επιλογών τους, δεν έχουν την δυνατότητα να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα, οφείλουμε να τους διαπαιδαγωγήσαμε, έτσι ώστε να κάνουμε την ερασιτεχνική άθληση τρόπο ζωής τους και βίωμα την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό γενικότερα.

 

Οι λογικές της εντοπιότητας δεν θα βρουν ποτέ πάτημα στον σύλλογό μας. Ο αθλητισμός επιβάλει να παίζει ο καλύτερος και αυτό πρεσβεύουμε. Δέσμευσή μας είναι να βοηθήσουμε δίνοντας ίσες ευκαιρίες σ' όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής, εξού και η ονομασία μας, έτσι ώστε μέσα από τον ευγενή ανταγωνισμό να μπορέσουν να φτάσουν στα αθλητικά τους όρια.

 

Ευελπιστούμε να γίνουμε πόλος έλξης για τα νέα παιδιά της περιοχής, μυώντας τα στον χώρο του αθλητισμού μέσα από τα συνεχή εξελισσόμενα προγράμματα εκγύμνασης μας, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε την νέα γενιά αθλητών με βαθιά ριζωμένες τις αξίες και αρχές που διέπουν την φιλοσοφία του Ομίλου μας.

 

Τα τμήματα που λειτουργούν για το διάστημα 1/9/2022 - 30/6/2023 είναι:

Ακαδημία αγοριών - κοριτσιών 2016+

Ακαδημία αγοριών - κοριτσιών 2015

Ακαδημία αγοριών - κοριτσιών 2014

Projuniors (αγόρια γεννημένα το 2012-2013)

Junior (αγόρια γεννημένα το 2013)

Πρόμίνι (αγόρια γεννημένα το 2013)

Μίνι (αγόρια γεννημένα το 2011)
Παμπαιδικό Β (αγόρια γεννημένα το 2010)
Παμπαιδικό Α (αγόρια γεννημένα το 2009)

Παιδικό 1 (αγόρια γεννημένα το 2008)

Εφηβικό (αγόρια γεννημένα το 2006-2007)

Ανδρικό

 

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στα:

Κλειστό γήπεδο 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου

Ανοιχτό γήπεδο στάδιο Μαρκοπούλου

 

Για τους γονείς και αθλητές που χρειαστούν περεταίρω διευκρινήσεις θα είμαστε πάντα στην διάθεσή τους έτσι ώστε να λύσουμε τις οποιεσδήποτε απορίες.

Δεσμευόμαστε ότι πάντα θα προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις όσων μας εμπιστεύονται

 

Με σεβασμό στους αθλητές και γονείς
Με αγάπη για το άθλημά μας

Το Δ.Σ. του Ο.ΚΑ.Μεσογείων