κλειστο γυμνασιου μαρκοπουλου 

ΠΔιεύθυνση: Νικολάου & Πετούρη

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΠΟ ΒΑΡΗΣ – ΚΟΡΩΠΙΟΥ:

 

ΣΤΗΝ ΒΑΡΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΚΟΡΩΠΙ (στην αριστερή πλευρά του δρόμου βρίσκεται το EVEREST & στην δεξιά το super market MAKRO), στο φανάρι του MAKRO κάνετε δεξιά προς Μαρκόπουλο στην Λεωφόρο Λαυρίου και μετά από τέσσερα περίπου χιλιόμετρα στο πρώτο φανάρι που θα βρείτε το οποίο βρίσκεται πριν την είσοδο της πόλης θα κατευθυνθήτε απέναντι στην Λεωφ. Αθηνών.

Στο επόμενο στενό που βρίσκεται μετά το ΚΤΕΛ Μαρκοπούλου θα στρίψετε αριστερά στη οδό Ι.Πρίφτη (πάνω στην συγκεκριμένη διασταύρωση υπάρχει βενζινάδικο).

Στην Ι.Πρίφτη και αφού περάσετε το πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε στο τρίτο στενό δεξιά στρίβετε στην οδό Δ.Νικολάου.

Μετά απο επτά στενα (περίπου στο τέταρτο βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Νικολάου) στο δεξί σας χέρι (οδός Βασιλείου Πετούρη) υπάρχει ένας πεζόδρομος όπου και βρίσκεται το κλειστό Γυμναστήριο.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

 

Στο τέλος της Αττικής Οδού και πάνω στο τρίτο φανάρι στην αριστερή πλευρά του δρόμου βρίσκεται το Κοιμητήριο Μαρκοπούλου.

Στο φανάρι αυτό στρίβετε αριστερά στην οδό Αναπαύσεως και στο επόμενο φανάρι (αφού έχετε περάσει το οινοποιείο Κουρτάκη) στρίβετε πάλι αριστερά στην οδό Ι.Πρίφτη.

Στην Ι.Πρίφτη μετά απο τρία στενά κατευθύνεστε δεξιά στην οδό Δ.Νικολάου και σε επτά στενά (περίπου στο τέταρτο βρίσκετε η εκκλησία του Αγίου Νικολάου) υπάρχει στο δεξί σας χέρι πεζόδρομος (οδός Βασιλείου Πετούρη) όπου και βρίσκετε το κλειστό γυμναστήριο.

δημοτικο σταδιο μαρκοπουλου

Διεύθυνση: 31ο χλμ. Αθηνών-Λαυρίου

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

 

Στο τέλος της αττικής οδού αντί να στρίψετε δεξιά στον κόμβο που οδηγεί στο αεροδρόμιο συνεχίστε ευθεία και μετά από πέντε φανάρια θα δείτε το γήπεδο στο αριστερό σας χέρι (βρίσκετε μαζί με του ποδοσφαίρου).

Υπάρχει νησίδα που επιτρέπει την στροφή αριστερά για να μπείτε στο πάρκινκ του γηπέδου.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΠΟ ΒΑΡΗΣ-ΚΟΡΩΠΙΟΥ:

 

ΣΤΗΝ ΒΑΡΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΚΟΡΩΠΙ (στην αριστερή πλευρά του δρόμου βρίσκεται τοEVEREST & στην δεξιά το super market METRO), στο φανάρι του MAKRO κάνετε δεξιά προς Μαρκόπουλο στην Λεωφόρο Λαυρίου και μετά από τέσσερα περίπου χιλιόμετρα στο πρώτο φανάρι που θα βρείτε το οποίο βρίσκεται πριν την είσοδο της πόλης στρίβετε δεξιά στην Λεωφόρο Μαρκοπούλου.

Μόλις περάσετε το επόμενο φανάρι θα δείτε το γήπεδο στο αριστερό σας χέρι.